Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dmihyggebold.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Bliv Frivillig « DM i Hyggebold

Bliv Frivillig

Ønsker du at hjælpe til som frivillig til årets fodboldfestival?

Frivillige er nøglen til DM i Hyggebolds eksistens, og vi tager derfor imod alt den hjælp, vi kan få. Hos DM i Hyggebold skal dagen som frivillig være en ligeså stor fest, som den deltagerne oplever. Vi ynder derfor at lade hver frivillig bestemme hvilke opgaver han/hun ønsker at foretage. Som frivillig bliver du en del af et stærkt hold på ca. 20 mand, som alle er imødekommende og skønne mennesker, der er klar til at skabe den bedste fodboldfestival overhovedet muligt!

Udover at modtage årets crew t-shirt, vil der ligeledes være fuld forplejning hele dagen. Herudover sørger vi for lidt ekstra goder og gaver, så du ikke går helt tomhændet hjem. Alle frivillige får derudover et gratis lift ind til byen, hvor der kan festes videre sammen med deltagerene til DM i Hyggebold – alt i alt en rigtig sjov og festlig dag, hvor du får mulighed for at møde en masse nye og dejlige mennesker.

Hvis du ønsker at være frivillig til DM i Hyggebold eller har spørgsmål hertil, opfordrer vi dig til at kontakte os via formlen herunder. Vi glæder os allerede til at møde dig! :-)

Vi tager imod ansøgninger med kyshånd :-)

MESSAGE SENT!