Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dmihyggebold.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Handelsbetingelser « DM i Hyggebold

Handelsbetingelser

Læs mere om hvilke betingelser der gælder nedenfor!

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer og ydelser mellem køber og Mikama Events IVS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og virksomheden.

Dokumentation

Ved at foretage dette køb, køber du adgang til at du og dit hold kan deltage i DM i Hyggebold. Yderligere tillægspakker vil blive udleveret på dagen mod forevisning af fremsendt dokumentation.

Fortrydelsesret

Mikama Events IVS yder ingen fortrydelsesret på købte billetter til vores arrangement. 

Oplysningspligt

Hvis du ønsker at få tilsendt ny dokumentation for deltagelse til DM i Hyggebold, bedes du sende en e-mail til Kontakt@dmihyggebold.dk.

Pris og betaling

Ved tilmelding til deltagelse i DM i Hyggebold har du over hjemmesiden www.dmihyggebold.dk mulighed for at betale med Dankort, samt VISA Dankort.

De opgivne priser på hjemmesiden er inkl. moms og i danske kroner. Hvis Køber ønsker fremsendelse af dokumentation pr. post er prisen på www.dmihyggebold.dk dog eksklusiv porto og fragt og køber bedes underrette os på Kontakt@dmihyggebold.dk.

 

Markedsføringsmateriale

Alle billeder, video samt andet markedsføringsmateriale må ikke bruges af andre uden samtykke fra Mikama Events IVS.